23940 92215

Θέλετε να λάβετε προσφορά για τη Βάπτιση;

Δείτε πρώτα πως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, απαντήστε στις ερωτήσεις μας σχετικά με τις προδιαγραφές του γάμου που ονειρεύεστε, και θα σας επικοινωνήσουμε μαζί σας για την προσφορά μας! 
  • Για την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας, χρησιμοποιούμε ειδικές εφαρμογές για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ στην πολιτική απορρήτου μας, οι οποίες κωδικοποιούν τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε και τα αποκρύπτουν από πιθανές απειλές. 
Λόγος Χρήσης Φόρμας
  • Τα δεδομένα επικοινωνίας που συλλέγονται, χρειάζονται για την επικοινωνία μας μαζί σας, προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε και να σας δώσουμε πληροφορίες γύρω από το κόστος των επιμέρους υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τις απαντήσεις σας, αφορούν συγκεκριμένες προδιαγραφές που χρειαζόμαστε προκειμένου να κάνουμε την εκτίμηση του κόστους των υπηρεσιών μας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για επικοινωνιακούς και στατιστικούς λόγους, τηρούνται ως ηλεκτρονικό αρχείο μετά την καταχώρηση τους από εσάς, εκτός εάν ζητήσετε τη διαγραφή τους. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μας ΔΕΝ μοιράζονται με τρίτους.
Δικαιώματα Χρήστη

Έπειτα από τη επιτυχή υποβολή της φόρμας, θα σας έρθει email επιβεβαίωσης με ένα αντίγραφο των πληροφοριών που μοιραστήκατε μαζί μας. Στο συγκεκριμένο email υπάρχει ένας κωδικοποιημένος μοναδικός σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διορθώσετε τα δεδομένα που μας εμπιστευτήκατε. Διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων που μας εμπιστευτήκατε μέσω email για γνωστοποίηση σε άλλες επιχειρήσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες τους. Σε περίπτωση επιθυμίας διαγραφής των στοιχείων σας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφουμε ΕΔΩ στην πολιτική απορρήτου μας.