23940 92215

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Με το παρόν καθορίζεται η πολιτική απορρήτου για την ιστοσελίδα που βρίσκεται στην διαδικτυακή διεύθυνση https://ktima-gouda.gr (εφ' εξής “Ιστοσελίδα"). Η Ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών της απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών.Η Εταιρεία κρίνει την διαφύλαξη του απόρρητου των δεδομένων ως ένα θεμελιώδες συστατικό στοιχείο της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η πολιτική απορρήτου μας και οι πρακτικές μας εστιάζουν στην επεξεργασία, στο μοίρασμα και στην αποθήκευση προσωπικών πληροφοριών κατάλληλα και νόμιμα, διασφαλίζοντας στο μέγιστο το απόρρητο και την ακεραιότητα αυτών των δεδομένων

2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επίσκεψη, περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας με την επιφύλαξη των αναφερομένων παρακάτω για τη χρήση cookies και την υπηρεσία analytics δεν προϋποθέτει να δοθεί καμία απολύτως προσωπική πληροφορία από τον επισκέπτη. Προσωπικές πληροφορίες θα ζητηθούν μόνο στην περίπτωση, που ο επισκέπτης επιλέξει να προμηθευτεί προϊόντα από την ιστοσελίδα μας, είτε αν δώσει τηλεφωνικά μια παραγγελία.Σε κάθε περίπτωση οι προσωπικές πληροφορίες, που θα ζητηθούν θα είναι οι απολύτως αναγκαίες, με σκοπό την ολοκλήρωση της παραγγελίας του πελάτη.

3. ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο: 

Χριστίνα Γκούντα
Τηλ : 23940 92215
Email: info@ktima-gouda.gr

4. ΧΡΗΣΗ COOKIES 

Η ιστοσελίδα της Εταιρείας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει τους χρήστες του ιστότοπού της, από άλλους, για να βελτιώνει την εμπειρία τους στον ιστότοπό της και στις υπηρεσίες της. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην σελίδα μας στην 

5. EMAIL MARKETING/ NEWSLETTER

Στα πλαίσια ενεργειών marketing, και προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην εξυπηρέτησή μας, υπάρχει περίπτωση να σας αποσταλούν email από εμάς, για τους παρακάτω λόγους:Ενθάρρυνση 2ης παραγγελίας με κίνητρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για την παρακίνησή σαςΑναβίωση Ενδιαφέροντος με προσφορές περιορισμένου χρόνουΕιδοποιήσεις Εγκαταλειμμένου για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει την παραγγελία τουςNewsletter, ΜΟΝΟ σε αυτούς που έχουν δώσει συνειδητά την αποδοχή τους. Ειδικά για την αποστολή ενημερωτικών email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί, η Εταιρεία θα προβεί σε αυτή (αποστολή) εφόσον ο χρήστης έχει ειδικώς δηλώσει τη συγκατάθεσή του στην ιστοσελίδα μας, την οποία μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε στιγμή. Για να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας κάνετε κλικ στην ειδική περιοχή του email που λέει ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ή αποστείλετε email στο info@ktima-gouda.gr  με τίτλο ΔΙΑΚΟΠΗ NEWSLETTER

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα με ασφάλεια. Εφαρμόζει και διατηρεί σωστά τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατεύει προσωπικά δεδομένα ενάντια σε συμπτωματική ή μη νόμιμη καταστροφή ή τυχαία απώλεια, μεταβολή, μη εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση, ιδιαίτερα όπου η επεξεργασία εμπλέκει τη μεταφορά των δεδομένων μέσω ενός δικτύου, και ενάντια σε όλες τις άλλες μη νόμιμες μορφές επεξεργασίας. Παρόλα αυτά, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιοδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ την δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα μέτρα ασφαλείας που τηρούμε.

7. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται ελάχιστα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως το email, την διεύθυνση και το τηλέφωνο κατά την διαδικασία υποβολής παραγγελίας, τα οποία διατηρεί όσο χρόνο χρειάζεται για να εκπληρώσει τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και προκειμένου να συμμορφωθεί με τις νομικές της υποχρεώσεις όπως τη φορολογική και την εμπορική νομοθεσία . Γενικά, τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας, δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή τηςΓια να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας .

8. ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η μοναδική περίπτωση που υφίσταται διαβίβαση προσωπικών δεδομένων είναι σε:Μarketing Data Processors αποκλειστικά για εταιρική μας χρήση όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική cookies (click here) Τα στοιχεία που δηλώνονται από τους χρήστες δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους εάν αυτοί δε σχετίζονται με την παροχή και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Εξαίρεση, η εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας. Οι εταιρείες αυτές χαρακτηρίζονται ως "εκτελούντες την επεξεργασία", οι οποίοι έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί να τηρούν εχεμύθεια, να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας, να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR)

9. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

10. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Πολιτική Cookies